23 maart 2012

Ja!!!! Kampeerseizoen (bijna) weer van start.

Troep van het dak spuiten
Sinds een aantal jaren hebben wij een caravan op camping De Kriemelberg in Ermelo. Leuke, kleine, gezellige camping en wij staan helemaal achteraan, op een mooie grote plaats (zo'n 100 m2). De camping is open van het weekend voor Pasen tot een week na de laatste Herfstvakantie. Dus dit jaar opent de camping haar poorten weer in het weekend van 31 maart/1 april. Van tevoren proberen we altijd om alles al klaar te hebben: de caravan schoongespoten, de voortent ervoor, van binnen alles gelucht en gesopt; klaar voor een heerlijk seizoen genieten. Zelfs nu we er al voor het vijfde jaar staan, hebben we er nog steeds geen genoeg van!

Actiefoto :-)
Vandaag was het weer zover: de caravan schoonboenen en -spuiten aan de buitenkant. En we konden gelijk aan de slag: de campingeigenaar had het water al aangesloten, dus we konden zo de slang aansluiten en spuiten maar! We hadden er heerlijk weer bij: bijna 20 graden en een heerlijke zonovergoten dag. Het was gewoon warm, dus ideaal om met water te knoeien :-). En dat is gelukt: na 2,5 uur 'hard' werken konden we de boel weer afsluiten.
Morgen gaan we verder: de voortent gaat ervoor. En voorlopig blijft het prachtig voorjaarsweer, de vooruitzichten voor het eerste officiële kampeerweekend zien er goed uit!!!

Onze plek
Geen opmerkingen:

Een reactie posten