13 september 2011

Ik ben gevraagd.....

nee, niet om te trouwen. Dat is 25 jaar geleden al gebeurd :-). Over bijna 2 weken is dat jubileum aan de beurt; gaan we leuke dingen doen met de familie.

Ik ben gevraagd als recensent! Ik schrijf als hobby recensies, met name voor Leestafel.info (hartstikke leuke boekensite; zie linkje onder Interessante links). Ik ben een amateur, maar vind het leuk om te pas (en te onpas) mijn mening te geven over boeken die ik gelezen heb. Van sommige boeken doe ik dat wat minder uitgebreid, uit tijdgebrek en dan gaat het om niet-recensieboeken. Maar als ik een boek als recensie-exemplaar krijg, schrijf ik daar uitgebreid over. Deze recensies komen ook op dit blog te staan en ik stuur ze naar relevante boekensites. Nu ben ik benaderd om officieel recensent te worden, omdat ze mijn recensies zo goed vonden! Ik zat helemaal te glimmen achter de computer van trots :-). Ik vind het erg leuk dat mijn schrijfsels zo gewaardeerd worden (al komen ze met iets modernere middelen tot stand dan op dit plaatje gesuggereerd wordt....).
Voor wie ik ga schrijven verklap ik nog even niet, maar zodra de eerste recensie online gaat laat ik het zeker weten! Duim maar voor me dat ik aan de verwachtingen zal voldoen; ik vind het best spannend....

Edit 18 september: de site waarvoor ik ben gevraagd te recenseren is http://www.crimezone.nl/. Een beregoeie site voor en door thrillerfans. En daar mag ik dus voor schrijven :-).

5 opmerkingen:

 1. Leuk om zo gevraagd te worden, ik zou willen dat ik ook zo goed recenties kon schrijven.
  Misschien dat ik me er eens wat meer in moet gaan verdiepen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O, ik zie dat mijn vorige reactie 'anoniem' was, mijn profiel is blijkbaar niet openbaar en het lukt me niet om het om te zetten. Maar ik ben het dus: Yvonne alias Koekie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. A joh! Jij kunt toch hartstikke goed schrijven! Gewoon proberen; heb ik indertijd ook gedaan op verzoek van ons aller Dettie.
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Huh? Nee, ik bedoel: kun je nu zien dat de reacties van mij zijn? Krijg je mijn screenname en foto in beeld, of staat er voor jou alleen 'anoniem'?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja hoor, ik zie je naam en je foto.

  BeantwoordenVerwijderen