1 januari 2015

Wandelen: Amsterdamse Waterleidingduinen

Ik ben over het algemeen wars van het doen van goede voornemens aan het begin van een nieuw jaar. Maar nu hebben we er toch eentje gemaakt: we willen meer gaan wandelen. Het is een hobby die we allebei graag doen, die gezond is en waar het afgelopen jaar danig de klad in is gekomen. Dus: de wandelschoenen aan en gaan!

Vandaag hebben we gelijk die wandelschoenen maar aangetrokken. Hubby is een paar maanden geleden met de fotografieclub in de Amsterdamse Waterleidingduinen geweest en hij vond het daar erg mooi. Een leuke plek om het wandelen weer op te pakken.

Het is inderdaad een prachtig en groot gebied waar je vrij mag wandelen op en buiten de paden. Vergezeld door grazende reeën, die daar redelijk tam rondlopen, hebben we een mooie tocht gemaakt richting de kust. Even een kijkje nemen bij het strand, maar het waaide hard en het was koud, daarom hebben we gauw weer de beschutting van de duinen opgezocht.

Al met al zo'n 12 km. gelopen. Vermoeid - want niet zoveel meer gewend - maar zeer voldaan naar huis getuft. Aanrader; daar gaan we zeker nog een keer wandelen!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten