12 februari 2012

Beste thriller 2011 Award

Op 8 februari was het dan zover! Nadat iedere liefhebber in december en januari had kunnen stemmen op zijn of haar favoriet(en), werden op 8 februari in club Bitterzoet in Amsterdam de prijzen voor de beste thriller van 2011 in drie categorieën uitgereikt. En ik mocht daar bij zijn!
Het was een hele gezellige en druk bezochte avond waarbij de prijsuitreiking op heel originele wijze plaatsvond door middel van filmpjes met hoorspelicoon Paul Vlaanderen in de hoofdrol die de nominaties bekendmaakte. Klik  hier om de filmpjes te bekijken.

Er waren prijzen in drie categorieën: debuut, Nederlandstalig en buitenland. En de winnaars waren:
Voor ik ga slapen - C.J. Watson (Beste debuut)
Als de dood - Corinne Hartman (Beste Nederlandstalige thriller)
Gevallen - Karin Slaughter (Beste buitenlandse thriller)
Voor meer info over de uitreiking en de winnaars, klik hier.

Als toetje was er nog de uitreiking van de Crimezone Award of Honor voor Peter R. de Vries en zijn boek De ontvoering van Freddie Heineken. Dit boek is al 10 jaar het meest gewaardeerd door de bezoekers van crimezone.nl en dus was de uitreiking wel op zijn plaats! Omdat Peter R. de Vries niet aanwezig kon zijn, vond de uitreiking al eerder plaats en was ook hier een filmpje van gemaakt: http://bit.ly/w5YRtf.

Al met al een hele gezellige en geslaagde avond! En bij het weggaan kregen de aanwezigen nog een goodiebag mee, waarin het boek Wraak van Lotte en Soren Hammer en de DVD Snabba Cash (naar het boek Snel geld van Jens Lapidus). We zijn heel erg verwend!!

Dank Sander van crimezone.nl voor de organisatie en de ontvangst! En ik vond het leuk om kennis met je te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten