22 januari 2020

Kleppers lezen....

Vorig jaar las ik op Hebban voor het eerst de term 'kleppers' voor dikke boeken van 500+ bladzijden. Dat vond ik zo'n grappige term dat ik hem sindsdien graag gebruik. En ik heb er voor 2020 gelijk maar eens een uitdaging voor mijzelf aan verbonden, namelijk (minstens) 12 kleppers lezen - een gemiddelde van 1 per maand dus. En ze moeten allemaal uit mijn eigen boekenkast met nog te lezen boeken komen; anders zet het met het weglezen van mijn eigen voorraad nog geen zoden aan de dijk..... Sowieso heb ik in het kader van Hebban Reading Challenge 2020 een aantal te lezen boeken van 60 gesteld, waarvan dus 12 dikke :-).

De eerste heb ik al uit: De vijfde vrouw van Henning Mankell. Een prima boek dat ik met veel plezier heb gelezen en dat ik 4**** heb gegeven.
Heb je ook een account op Hebban? Kijk voor inspiratie van mij en andere meelezers maar eens bij dit topic op de Hebban-site dat ik over kleppers heb gestart. Geen account bij Hebban? Nou, wat let je! Het is gratis, het is leuk, je kunt je eigen boekenplanken maken met gelezen boeken, boeken die je nog wilt lezen, etc. En er zijn heel vaak leuke acties, waarbij je boeken kunt winnen, met leesclubs kunt meedoen en nog veel meer. En natuurlijk heel veel informatie over boeken en auteurs.
Probeer het maar eens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten