19 februari 2017

Heerlijk weekend: fietsen en wandelen

Dit weekend zijn we eens heerlijk helemaal naar buiten geweest. Zaterdag hebben we de fiets gepakt. Dat doen we eigenlijk zelden, maar nu hadden we er zin in. Het was mooi weer en B. had een route ontdekt langs de Eem en door de polder terug naar huis.

Het was inderdaad een prachtig ritje onder voorjaars omstandigheden. Toch idioot eigenlijk dat we dit nooit eerder hebben gedaan: het ligt in onze achtertuin zo'n beetje! Afijn, dat smaakte in ieder geval naar meer (net zoals het toetje :-)).

 En zondag was het tijd om de wandelschoenen aan te trekken. Hoewel het een stuk grijzer en natter was dan gisteren (zie de foto's als bewijs hierboven), zaten we al vroeg in de auto. We hadden niet veel kilometers op het oog, maar wel een fototoestel mee om foto's te maken.
We zijn naar  Rhenen geweest en de auto neergezet op de parkeerplaats van het Militair Ereveld, waar veel soldaten liggen begraven die in de eerste oorlogsdagen van de Tweede Wereldoorlog zijn gesneuveld op de Grebbeberg. Van daaruit loopt o.a. een mooie wandelroute richting de Grebbeberg. 5 kilometers maar, maar wel heel mooi en met prachtige uitzichten. En de wandeling hebben we afgesloten met een bezoek aan het Militair Ereveld; indrukwekkend.


Natuurgebied De Blauwe KamerLeentje leerde Lotje lopen...


Gelopen: 5 km.
Totaal: 31,6 / 1000 km. Geen opmerkingen:

Een reactie posten